Walkera V200DO3

Akrobatski in 3D modeli
Odgovori
sokol34
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 04 Jan 2012, 10:28
Kraj: Ljubljana

Walkera V200DO3

Odgovor Napisal/-a sokol34 »

Potrebujem pomoč. Najprej naj povem da sem čisti začetnik v tem športu. Kupil sem si zgoraj omenjeni helikopter sedaj pa potrebujem pomoč nekoga, ki se res spozna na 3D helikopterje da mi bo pomagal nastaviti komande in pokazal osnove letenja z takim helikopterjem. Zraven sem dobil originalne komande od Walkere. DEVO7 se imenujejo. Ali ima morda kdo take podobne ali kakšna navodila v slovenščini? Zanimata me predvsem zgornje levo in zgornje desno stikalo. Desno ima FMD 0,1,2 pozicije. Levo pa TH in HOLD pozicijo. Kaj je to in kako se pravilno nastavi? Sem iz Ljubljane in bi prosil za pomoč nekoga ki je tudi iz Lj ali vsaj okolice.
Alen
Phoinix
Dr. Modelar
Prispevkov: 4007
Pridružen: 27 Okt 2005, 21:19

Odgovor Napisal/-a Phoinix »

sokol34 napisal/-a:Ne morem verjeti da od 117 ljudi, ki je videlo ta post, nihče ni odgovoril. Kako je to mogoče? Ali res nihče ni pripravljen pomagati v tej naši Sloveniji? Kje je kakšna solidarnost? Haloooooooooooooooooo

Opazil si da beremo, odziva pa ni. Kljub temu si odprl še "panika" temo, katero sem zaklenil.

Pišeš da si popolni začetnik, nisi pa pomislil pred nakupom prebrati vsaj nekaj osnovnih začetniških tem, kjer bi izvedel, da imaš male šanse z uspehom pri učenju s tako malim helikopterjem, po drugi strani bi pa izvedel tudi, da nihče ni kupil take helikopterske eksotike da bi iz rokava stresel informacije, katere želiš.

Drugače pa forum ni molzna krava, ven se dobi ravno toliko kot se vanj vloži. Informacij je veliko, samo poiskati jih je treba, ker pa to ni "instant internet" je pa marsikateri predstavnik instant generacije lahko prehitro užaljen.
Odgovori

Vrni se na Elektro helikopterji